Badrumsrenovering i Göteborg

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer och ser till att det blir ordentligt utfört. Under projektet har du kontakt med en projektledare som ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt och enligt dina önskemål. Vi kan även hjälpa dig med ritningar på ditt nya badrum och ta fram förslag på hur ditt nya badrum skulle kunna se ut.

Vi ser alltid till att pressa priserna på din badrumsrenovering genom att dels hålla låga timkostnader men också genom att hålla kostnaderna för materialet nere. Vi ser alltid till att pressa priserna på din badrumsrenovering. Dels genom att hålla låga timkostnader, men också genom att hålla nere på kostnaderna för allt nödvändigt material. När ni låter oss köpa in allt material så som exempelvis klinker och porslinsvaror via våra leverantörer så kommer ni i er tur kunna erbjudas mer förmånliga priser. På så vis ser vi till så att du får ut så mycket som möjligt för den renoveringsbudgeten du satt. Givetvis skickar vi alltid med en garanti på allt.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Processen då vi renoverar ditt badrum

 • Hembesök med idébeskrivning, måttagning och projektplanering.
 • Rivning och bortforsling.
 • Leverans av material.
 • Arbetet påbörjas av våra hantverkare.
 • Slutmöte där vi tillsammans följer upp arbetet.

Skickliga hantverkare och behöriga enligt Byggkeramikrådet Alla hantverkare är certifierade enligt Byggkeramikrådets riktlinjer. Det gör att du kan känna dig trygg i att arbetet sker på rätt sätt och blir professionellt utfört.


Tips på vägen vid badrumsrenovering

För att på ett så bra sätt som möjligt planera ditt projekt kommer här en checklista på
saker som är bra att tänka på innan vi sätter igång:

 • Behöver du tillstånd för att genomföra renoveringen
  (ex. från bostadsrättsföreningen)?
 • När i tiden vill du att renoveringen ska påbörjas och avslutas?
 • Hur mycket är ni beredda att investera i badrum eller köksrenoveringen?
 • Finns det delar i arbetet som behöver extra arbete?
  (ex. flytt av varmvattenberedare, golvbrunn, blandare, ventilation eller liknande)
 • Vill du använda eget material eller vill du att vi ska ordna med material
  (ex. klinker och porslin)?
 • Är den befintliga ventilationen i badrummet tillräcklig?


Anpassad badrumsrenovering Göteborg

Vi genomför alla typer av renoveringar om de såväl är omfattande projekt eller mindre renovering av våtrum. Vi har alla certifieringar som krävs och är behöriga att skapa perfekta förutsättningar. Arbetet kan anpassas efter projektplanering, rivning samt byggnation, allting medför resultat av modern standard och säker användning lång tid framöver. Vi garanterar alltid att arbetet byggs efter en säker planering men för eran trygghet besitter vi självklart de försäkringar som krävs om något skulle inträffa. Ni som kund hos oss står i högsta fokus och de önskemål och förutsättningar ni besitter har vi i åtanke. Oavsett om vi ska renovera badrum eller kök ska resultatet bli som förväntat om inte bättre, välkommen att kontakta oss vid offert.

Copyright © 2023 Amhult Bygg AB. All rights reserved.