Professionell köksrenovering i Göteborg

Vi kan hjälpa er att förverkliga drömmar och idéer om det perfekta köket och ser till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden. Under projektets gång har ni kontakt med en av våra projektledare som ser till att arbetet genomförs efter behov och önskemål. Vi har även möjlighet att hjälpa till med ritningar på det nya köket samt plocka fram moderna och funktionella lösningar anpassade för er.

För att kunna pressa priserna på er köksrenovering erbjuder vi alltid rimliga timkostnader och samarbetar därtill även med flera leverantörer som erbjuder oss kvalitativt material till rättvisa priser. För oss är det viktigt att alltid kunna bidra med professionella tjänster till rätt pris så att ni kan få ut maximalt genom er befintlig budget. Låt oss köpa in material samt produkter via våra leverantörer så kan vi tillsammans se till att dra ner på kostnaderna. Givetvis får ni garanti på allt.

Kostnadsfri offert för köksrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Hur fungerar en köksrenovering?

Arbetet att renovera kök anpassas efter er som kund beroende på hur omfattande arbetet är. Vår potential är dock stor och vi kan genomföra hela projekt från såväl idébeskrivning till visat resultat. För att underlätta ska vi här bidra med en beskrivning över hur en köksrenovering kan se ut.

  • Hembesök för idébeskrivning, måttagning samt projektplanering.
  • Rivning och bortforsling.
  • Leverans av material.
  • Påbörjar byggnationen av köket.
  • Slutmöte för att tillsammans följa upp projektet.


Professionellt resultat i Göteborg

Vi erbjuder kompetenta hantverkare behöriga att utföra arbetet. Alla hantverkare är certifierade enligt riktlinjer från Byggkeramikrådet. Det gör att ni kan känna er trygg med arbetet och vet att det genomförs på rätt sätt med professionellt resultat. Kontakta oss idag så kan vi boka in ett hembesök direkt!

För att planera ditt projekt så bra som möjligt kommer här lite tips över vad som är bra att tänka på innan vi påbörjar arbetet.

  • Krävs det tillstånd att genomföra renoveringen?
  • När ska renoveringen påbörjas samt avslutas?
  • Hur mycket kan ni investera?
  • Kräver vissa delar av renoveringen extra arbete?
  • Vill ni använda eget material?


En anpassad köksrenovering

Alla typer av renoveringar är välkomna till oss vare sig stora eller små projekt. Vi är professionella byggare som besitter alla nödvändiga certifieringar och försäkringar som behövs, ett krav för att installationen ska vara säker. Man ska alltid anlita en behörig fackman för att renovera sin bostad annars kan det bli problem om en skada skulle uppstå och ersättning ska begärs ut. Vi sätter kundens önskemål och förutsättningar högt prioriterat under hela projektet och levererar ett resultat över förväntad varje gång.

Pålitlig konstruktion

För att renovera ett kök krävs det att man bygger med god funktionalitet, snygg design men även med hänsyn för rinnande vatten som finns placerat i området. Med stor kunskap och bred erfarenhet vet vi hur köket bör installeras för att uppnå alla krav. Mellan kund och snickare finns också en god kommunikation som underlättar arbetet. Resultatet blir en hållbar lösning under många, många år till ett schysst pris. Våra pålitliga leverantörer hjälper oss minska kostnaden samtidigt som de levererar kvalitativa produkter.

Copyright © 2023 Amhult Bygg AB. All rights reserved.