Köksrenovering Mölndal

Vi förverkligar drömmen om det perfekta köket genom stor byggarglädje och passion till vårt jobb. På Amhult bygg och kakel skapar vi en miljö med moderna förutsättningar som underlättar i vardagen. Vare sig köket ska renoveras till en barnfamilj eller ett äldre par ser vi till att uppfylla alla behov.

Kostnadsfri offert för köksrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Vad betyder köket för dig?

Köket är hjärtat i huset och ett av de rum man tillbringar mest tid i, att därför prioritera sina behov och lägga stort fokus på renovering här bringar många fördelar.
De flesta drömmer nämligen om att ha ett proportionerligt och funktionellt kök och som tur är besitter vi lång erfarenhet av att bygga kök i alla möjliga sorters fabrikat. Med hjälp av perfektion samt ett öga för detaljer lämnar vi ett proffsigt kök alla gånger.


Hållbar konstruktion

Att renovera ett kök kräver sinne för funktionell design men även hänsyn för vatten och avlopp som finns placerade i dessa områden. Vi har stor kunskap om hur ett kök bör installeras och uppfyller kraven med hjälp av god kommunikation mellan oss och våra kunder. Resultatet är en modern, hållbar lösning till ett rättvist pris och ett kök som håller under många, många år framöver. Med pålitliga leverantörer pressar vi priserna och garanterar kvalitativa produkter.

Vi erbjuder anpassad köksrenovering

Vi tar emot alla typer av renoveringar oberoende av stora eller små projekt. Det är viktigt att man anlitar professionella byggare oavsett vilken typ av renovering som är eller vart det sker i bostaden. Försäkringar och tillstånd bör alltid finnas tillgängliga något vi med säkerhet besitter. Vi har samtliga certifieringar som krävs och garanterar att bygget utgår från en säker konstruktion.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.