Badrumsrenovering Mölndal

Vi lyser bygglädje utöver det vanliga och vill man förverkliga sina drömmar om det perfekta badrummet kan man anlita oss på Amhult Bygg AB. En perfekt miljö som skapar moderna förutsättningar i vardagen är vad en renovering från oss resulterar i. När ni vill renovera badrum finns vi där för att bidra med trygga lösningar med hänsyn till vatten och fukt. Naturligtvis bygger vi även med stor tanke på funktionalitet. Moderna lösningar med stilren design och säker konstruktion, alltid till rättvisa priser. Vi pressar kostnaden genom att använda oss av pålitliga leverantörer som garanterar pålitliga resultat.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Renovera ditt badrum till rimligt pris

Våra produkter kommer till rimliga priser från utvalda leverantörer. Stora krav ställs på funktion och säkerhet vilket vi alltid tar hänsyn till när vi monterar dessa i våtrum. Genom att lyssna på era önskemål kan vi montera produkter efter en anpassad konstruktion med hänsyn till er som kund. Valet är helt upp till er för vilka material och produkter som ska användas men lämnar ni arbetet till våra leverantörer sparar ni extra pengar. Vi köper in såväl porslin som klinker och bidrar med lyxig känsla samt välfungerande resultat under lång tid framöver.


Anpassad badrumsrenovering Mölndal

Alla typer av renoveringar är välkomna till oss oavsett om de är stora eller små. Det är viktigt att anlita behöriga byggare för renovering av våtrum och våra medarbetare har vad som krävs för jobbet. Vi besitter de certifieringar som krävs och garanterar att arbetet byggs efter säker konstruktion. Självklart har vi även alla försäkringar som krävs för att klassas som behörig byggare. Som kund hos oss står era önskemål och förutsättningar i fokus vilket vi alltid har i åtanke under renoveringen. Resultatet ska bli som väntat om inte bättre när vi visar upp ert färdiga badrum för er.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.