Badrumsrenovering Kungsbacka

Vi förverkligar stora drömmar om den perfekta miljön i badrummet. Genom att renovera alla typer av våtrum med strålande resultat kan vi öka kvalitén på badrumsrenoveringar i Sverige. Förutom våra kvalitativa tjänster erbjuder vi dessutom byggarglädje utöver det vanliga alla arbetsdagar i veckan. När ni önskar renovera badrum finns vi där för att leverera moderna välfungerande lösningar över hela Kungsbacka. Att renovera badrum och andra typer av våtrum kräver stor kunskap om konstruktion i närheten av rinnande vatten. Skador i form av fukt och mögel är omfattande att åtgärda om skadan väl uppstått. Vi ser till att alltid leverera säkra resultat och har självklart alla certifieringar som krävs för arbetet.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Kvalitativa leverantörer

Utöver våra befintliga låga kostnader kan vi pressa priserna ännu mer genom samarbete med våra leverantörer. Vi har möjlighet att leverera kvalitativa produkter till låga priser om ni så önskar. Allt material och alla produkter uppfyller våra hårda krav som ställs på badrum och kök. Ni bestämmer vilka produkter som ska användas och vi kan beställa in såväl klinker som porslin av olika slag. Detta bidrar med en helhet på moderna välfungerande resultat med stilren design under många år framöver.


Anpassad badrumsrenovering i Kungsbacka

Vi som jobbar på Amhult bygg & kakel genomför alla typer av renoveringar oavsett om det är stora omfattande projekt eller mindre krävande sådana. Behöriga byggare krävs för arbetet för att skapa de rätta förutsättningarna under såväl projektplanering, rivning och konstruktion. Allting utgår från en säker planering baserad på de önskemål ni som kund besitter, sedan skapar våra byggare välfungerande och säkra våtrum som kan brukas år ut och år in. Vårat mål är att resultatet ska bli över förväntan och bättre, kontakta oss ifall ni önskar kvalitativa badrum som håller under lång tid framöver.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.