Badrumsrenovering Landvetter

Önskar ni ett nytt badrum? Vi är ett företag med byggarglädje utöver det vanliga och hjälper er mer än gärna med jobbet. Våra medarbetare är behöriga att renovera badrum och besitter de försäkringar som krävs för arbetet. Med utgångspunkt från Göteborg kan vi öka standarden på svenska hushåll även i Landvetter.
När vi renoverar eller bygger nytt utgår vi från era önskemål för att sedan bygga våtrum med moderna lösningar och funktioner med stilren design under lång tid framöver. Vid byggnation av såväl badrum som kök krävs det att arbetet utförs under säkra förhållanden med tanke på rinnande vatten och fukt. Genom att anlita behöriga byggare med alla certifieringar samt försäkringar som är nödvändiga kan ni som kund känna er trygg. Vi på Amhult bygg och kakel har vad som krävs för att bygga stilfulla badrum till er oavsett förutsättningar eller behov.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Badrumsrenovering och rimliga priser

Det är viktigt för oss att erbjuda rättvisa priser på våra tjänster, men kan även pressa kostnaden ytterligare genom samarbete med våra leverantörer. Självklart är valet upp till er vilket klinker och porslin som ska användas under renoveringen, dock finns möjligheten att använda kvalitativa produkter till schysta priser om så önskas. Resultatet blir ett välfungerande badrum och kök som håller under många år framöver.


Anpassad badrumsrenovering i Landvetter

Vi genomför alla typer av badrumsrenoveringar och stora som små projekt är välkomna. Med behörighet för våtrum skapar vi perfekta förutsättningar anpassade efter era behov och design med lyxig känsla. Vi bidrar med helhetslösningar och löser hela konstruktionen från såväl projektplanering, rivning till återbyggnation alltid utifrån modern standard. Om ni är bosatta i Landvetter med omnejd fixar vi jobbet, våran garanti är ett resultat över förväntan och än bättre. Välkommen att kontakta oss vid offert så bygger vi anpassade lösningar för er.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.