Badrumsrenovering Lerum

Alla som är stationerade i Lerum har möjlighet att förverkliga sina drömmar om det perfekta badrummet. Utgångspunkten är Göteborg men för att optimera kvalitativa badrum i Sverige erbjuds våra tjänster även i stadens omnejd. Vi har anpassade lösningar för alla typer av våtrum och våra medarbetare besitter den behörighet som krävs för säkert arbete. Här finns byggarglädje utöver det vanliga när vi levererar moderna och välfungerande badrum med stilren design. Att renovera badrum samt andra typer av våtrum kräver kunskap för att undvika skador från vatten och fukt. Vi levererar alltid kvalitetssäkrade badrum.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Badrumsrenoveringar och rimliga kostnader

Vi erbjuder rättvisa priser för våra tjänster men kan pressa den totala kostnaden ytterligare genom att använda våra leverantörer för att uppnå optimal funktion. Eftersom vi utgår från era önskemål och behov är valet helt upp till er vilket material som ska användas. Väljer ni att utgå med produkter från våra leverantörer garanterar vi kvalitativa resultat som håller under lång tid framöver. Möjligheten finns att köpa in såväl klinker som porslin för att renovera kök eller badrum med modern funktion dessutom medföljer alltid stilren design.


Lerum erbjuder anpassad badrumsrenovering

Alla typer av renoveringar för våtrum är välkomna till oss. Vi anpassar arbetet efter förutsättningar och behov för att leverera resultat över förväntan varje gång. Vi kan hjälpa till med hela projektet såsom projektplanering, rivning och konstruktion där vi har era idéer och tankar om resultatet i fokus. Även fast våra resultat alltid är av garanterad standard besitter vi alla försäkringar som krävs så ni kan känna er trygga både under arbetets gång och med slutresultatet. Självklart har vi certifieringar för våtrum och andra bidragande moment som förekommer under projektets gång.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.