Total projektledning för er renovering

Amhult Bygg & Kakel står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet och inte behöva vända er till olika leverantörer eller riskera att stöta på problem under byggets gång. Vi startar med att titta på projektet tillsammans så att ni kan berätta mer om hur ni vi ha det. Sen får ni bestämma vilket kakel och vilka möbler med mera som ni vill ha. Därefter tar vi fram en arbetsplan som ni kan följa och som hänvisar till när allt beräknas kunna vara klart. Jobbet avslutas sedan med en grundlig genomgång tillsamman och därefter överlämnas alla papper med garantier på utfört jobb.

Berätta för oss om ert renoveringsbehov
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Hur mycket får det kosta?

Renovering av kök och badrum är stora projekt och alltsomoftast så är det därtill också ganska så stora investeringar det handlar om. Det viktigaste är ju dock givetvis att resultatet blir ett rum som du kan tycka om och trivas i både nu och många år framöver. Sakerna och interiören ska exempelvis hålla och se bra ut år efter år trots att du använder dem fler gånger per dag.
Börja med att bestämma dig för hur mycket renoveringen får kosta och fundera sedan över vad som är allra viktigast att prioritera. Golvvärme, dusch, lyxigt massagebadkar eller golv och väggar i klinker? Vi hjälper er gärna med besluten, men tänk på att kvalité alltid vinner i längden.


Hur lång tid får det ta?

Försenade badrum & köksbyggen ställer ofta till problem. Hur länge orkar hela familjen bo i byggkaos eller i annat boende? Vi erbjuder alla badrummets delar från samma leverantör och hantverkare. När ni vänder er till Amhult Bygg & Kakel väljer vi tillsammans ett datum då leverans av allt material anländer och hantverkarna kan sätta igång på utsatt tid.
 

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.