Badrumsrenovering Kungälv

Vill ni förverkliga era drömmar om det perfekta badrummet eller köket? Då är ni varmt välkomna att anlita oss på Amhult bygg och kakel som har rätta kunskaperna för jobbet. Alla våra medarbetare har byggarglädje över det vanliga och bemöter alltid er med hög service. När ni önskar renovera badrum finns vi där och levererar moderna välfungerande lösningar, självklart av stilren design med kvalitetsprodukter från våra leverantörer. Under en badrumsrenovering tar vi extra hänsyn till vatten och fukt eftersom detta ska fungera väl när resultatet är klart.

Kostnadsfri offert för badrumsrenovering
Fyll i formuläret nedan

Please leave this field empty.

Badrumsrenovering i Kungälv

Vi erbjuder ständigt rimliga priser för våra tjänster men kan även pressa kostnaden på material och produkter. Resultatet blir välfungerande samt kvalitativa badrum men kostar mindre för er som kund hos oss. Självklart är valet i slutändan upp till er vad vi ska använda för produkter men om ni önskar beställer vi såväl porslin som kakel för att underlätta. Arbetet är anpassat efter de behov och förutsättningar som finns samt bidrar med ett badrum av lyxig känsla och välfungerande funktion.


Anpassad badrumsrenovering Kungälv

Vi tar oss an alla typer av renoveringar oavsett om det är omfattande projekt eller lättare renovering av våtrum. Våra medarbetare besitter alla certifieringar som krävs och är behöriga att skapa moderna lösningar anpassade efter er. Arbetet kan bestå av såväl projektplanering, rivning och byggnation som bidrar med en trygghet för er som kund under lång tid framöver. De önskemål ni besitter angående ert badrumligger i ständig fokus och vårt mål är resultat över förväntan. Vi hjälper er med modern konstruktion på alla våtrum och tar hand om arbetet från grunden om så behövs. När vi sedan presenterar färdigt resultat ska reaktionen vara över förväntan.

Copyright © 2024 Amhult Bygg AB. All rights reserved.